Lappilan ensimmäinen viestimaratooni juostiin kosteassa ja pilvisessä säässä. Vesisateelta ei täysin vältytty, mutta onneksi sade oli heikkoa ja vain kuurottaista. Juoksijoille keli oli hyvä, koska happea oli ilmassa runsaasti. Katsojat viihtyivät sateesta huolimatta yllättävän hyvin.

Rataa kierrettiin yhteensä reilut viisisataa kierrosta noin viidenkymmenen juoksijan voimin. Ahkerin kentän kiertäjä oli Piaskin Timo Sihvola, joka kiersi kentän kuusikymmentä kertaa. Kun mukaan lasketaan vielä avaus- ja ankkuriosuus, kertyi juostavaa matkaa Sihvolalle noin 23 kilometriä. Hyvänä kakkosena oli Lappila.fi:n Petri Salonen, jolle kertyi kierroksia 39 avausosuuden lisäksi; kilometrejä Petelle kertyi reilut viisitoista.

Kuvia arkistossa!

Joukkueet juoksivat seuraavissa kokoonpanoissa:

Voittaja ajalla 3.32 : Taka-Koskela: Lauri Vesterinen, Miina Hurtig, Seliina Hurtig, Ville Hurtig, Saku Hurtig, Sanni Hurtig, Eeva-Stiina Hurtig, Jaakko Hautala, Johanna Hurtig, Eeva-Stiina Hautala, Hannu-Pekka Hurtig ja Elvi Hurtig.

Hopeaa ajalla 3.37 : Team Piaski: Timo Sihvola, Arto Rauhamaa, Pekka Granlund, Antti Vaittinen ja Juha Niinistö. Team Piaski voitti siis "pienimmän joukkueen" erikoispalkinnon.

3. joukkue maalissa ajalla 3.54 : Lappila.fi: Petri Salonen, Marko Liikonen, Jaana Liikonen, Ari Dufva, Svetlana Valtanen, Tero Ekholm, Mari Niinistö ja Miina Hurtig (tahtoi oman, legendaarisen maratoonari-paidan!). Tämä joukkue ei ollut nopein, ei suurin eikä pienin... Tämä oli siis se "erikoisin"......!

4. joukkue maalissa ajalla 4.05 : Markon Raffla: Juha Nylund, Jarkko Buum, Juha Koskinen, Harri Dalström, Jukka Väisänen, Arja Halonen, Jari Järvinen, Eeva Järvinen, Hannes Loorits (EST), Oliver Loorits (EST), Jani Örri, Markku Siren, Kati Siren, Mervi Ikävalko, Jari Anttonen, Teuvo Salminen, Otto Torvasti, Marko Pöllänen, Pertti Tähtimaa, Jemika Siren (4 vuotta, 7 kierrosta!, ainakin...), Juha Väkiparta, Pasi Pahl, Toni Väkiparta ja Jukka Virolainen. Tämä joukkue oli SUURIN.

 

Lainaus vieraskirjasta:

Kiitos teille, jotka ideoitte ja toteutitte Lappilan kylän ensimmäisen viestimaratonin. Hoiditte homman hienosti: tarjoilut, ohjeet, palkinnot, valokuvapalvelu ja muut, kaikki pelasi hyvin. Sateesta huolimatta ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua.
Oli hauskaa!  Toivottavasti tästä tulee kylälle perinne.

Onnellisen ja ylpeän voittajajoukkueen puolesta, joukkueen hitain jäsen, Johanna Tongue

 

Viimeksi päivitetty ( 21.04.2010 19:47 )