Lappilan Nuorisoseuran talo on Lappilinna, osoitteessa Lappilinnantie 3, 16670 Lappila

Lappilinnaa voi vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin:

- koko talo 350€/viikonloppu
- ruokasali  100€/vrk
- huutokaupat 180€/vrk
- 15€/h

Tilat: sali (160 neliötä), ruokasali, hyvin varusteltu keittiö
Lappilinnassa voi harrastaa. Varusteet: lento- ja sulkapalloverkot, nyrkkeilysäkki ja pöytätennis. Edulliset pelivuoromaksut.

Jäsenyys huomioidaan vuokrahinnoissa.

Kuvia

Vuokrataan Huvilatelttoja, 2 kpl 5X8

-
60€ ja 80€/viikonloppu (jäsenetu 10€)

Vuokraustiedustelut :
Talonmies Jussi Eloranta, p. 044-765 3216


Jäsenmaksut vuodelle 2014;
tili: Kärkölän Op 520408-27519
Aikuiset         13 €
Lapset            6 €
Perhemaksu   38 €


LAPPILAN NUORISOSEURA RY

Lappilan kylässä on komeita mäkiä; Vellinginmäki, Kuoppalanmäki, Koulunmäki, Öljymäki… vaan Myllymäki nimenä lienee useimmille vieras? Myllymäki on radan ja entisen kylän raitin välissä ja sen korkeimmalla harjalla on kyläläisten yhteinen talo, Lappilinna.

Vähän pitkästä historiasta:
Lappilan nuorisoseura on perustettu jo 1920-luvun lopulla. Seurantalo Lappilinna on rakennettu kyläläisten yhteiseen käyttöön vuonna 1934.  Lappilassa toimi tuolloin monia yhdistyksiä ja tekemisen meininki niissä oli kova. Kylään rakennettiin nuorisoseuran- ja työväentalot talkoilla lahjoitustarvikkeista ja kaikki osallistuivat urakkaan, kukin kykyjensä mukaan. Talot rakennettiin yhteiseen tarpeeseen kyläläisten iloksi ja hyödyksi.

Lappilinnasta tuli suosittu tanssipaikka 50- ja 60-luvuilla. Niin suosittu, että talon laajentaminen ja modernisointi koettiin välttämättömäksi. Siispä talkoilla rakennettiin lisäsiipi (satoja neliöitä!) ja samalla siirryttiin öljykeskuslämmitykseen. Laajennus valmistui vuonna -63 ja sen jälkeen taloon mahtui satoja tanssijoita ja juhlijoita. Talon historian huippuhetkiin kuuluu varmaankin The Renegadesin esiintyminen 60-luvun alkupuolella. Talon laajentamisen jälkeen maailma valitettavasti muuttui. Öljykriisi koetteli maailmaa ja yhdistyksen taloutta samaan aikaan kuin tanssi-innostus lopahti. Kylän väki harrasti tuolloin kuitenkin vielä ahkerasti; talossa harjoitteli näytelmäkerho, järjestettiin juhlia ja pitoja. Itsenäisyyspäivän vieton perinne Kärkölässä alkoi Lappilinnassa. Talolla oli paljon yhdistyksen omaa ja muuta käyttöä. Öljykriisistäkin selvittiin.

Talon pystyttäneet sukupolvet rakensivat talon tiilestä, jotta se ”ikuisesti” palvelisi kyläläisiä, nykyisiä ja myös tulevia. Talo on meidän, uusien ja vanhojen, nykyisten ja tulevien. Meidän tulee käyttää siitä
tarjottu hyöty ja ilo eduksemme, mutta myös jättää tuleville sama mahdollisuus!

Lappilan nuorisoseura nyt:
Nuorisoseura toimii kyläläisten iloksi ja hyödyksi monella rintamalla ja yhteistyössä kylän muiden toimijoiden kanssa. Järjestämme hiihto- ja muita kilpailuja, tapahtumia ja tarjoamme mahdollisuudet monenlaiseen harrastamiseen. Nyt Lappilinnan saliin on asennettu akustiikkalevyt ja bänditoiminta on vireillä. Katso mitä kaikkea muuta voi tehdä Lappilinnassa! Tervetuloa toimimaan Lappilan Nuorisoseurassa!

Myllymäen Sanomat on nuorisoseuran jäsentiedote, joka jaetaan kaikkiin talouksiin Lappilassa. MS ilmestyy 2-4 kertaa vuodessa. Alla olevasta linkistä pääset selaamaan aiemmin ilmestyneet numerot.

Lappilan Nuorisoseuran kotisivut

Myllymäen Sanomat

Puheenjohtaja 2014
Marja Terttu Aaltonen
040-840 6540

Sihteeri 2014
Mari Niinistö
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
050-336 1356

 

 

Viimeksi päivitetty ( 21.10.2014 18:24 )