Lappilan kyläyhdistys on vuonna 1980 perustettu epäpoliittinen yhdistys.

Lappilan kyläyhdistyksen tarkoitusperä lyhyesti sanoen: Kehittää oloja ja palvelutasoa kylässä, joko itse tai yhdessä eri yksilöiden, yhteisöjen ja/tai viranomaisten kanssa toimien.

Lappilan kyläyhdistyksen 5 Tärkeätä T kirjainta joilla tämä pyritään saavuttamaan:

Tupa – Tapahtumat – Tiedottaminen - Toteuttaminen - Talous

TUPA
Lappilan kylätupa on kyläyhdistyksen selkäranka, se toimii kyläläisten ja osin muualtakin tulleitten kohtauspaikkana ja on auki 5 päivää viikossa (Sunnuntaisin, maanantaisin ja pyhinä kiinni). Nettikahvilan (myös WiFi) ansiosta kyläläiset pääsevät verkkoon, vaikkei olisi omaa yhteyttä. Pienimuotoisen suoramyynnin ansiosta on mm. kananmunia, ternimaitoa ja hunajaa tarjolla. Toimimme myös yleisenä tiedonsaanti paikkana. Toivoisimme kehittyvämme myös nuorille suunnattujen palvelujen tarjoajana.

TAPAHTUMAT
Kyläyhdistys järjestää yleensä yhteistyössä kylän muitten yhdistysten kanssa tapahtumia pitkin vuotta, esimerkkeinä Riitan roihut, ystävänpäivän markkinat, kevätmarkkinat, Lappila viestimaratooni, lasten urheilupäivä, joulumyyjäiset sekä monia muita. Jouluksi pystytetään kuusi Kylätuvan eteen.

TIEDOTTAMINEN
Tiedottaminen on vahvan kylätiedotteen ansiosta ja rungoltaan hyvässä mallissa.
Toinen tiedottamisen väline on yhdistyksen uusitut nettisivut. Pikatiedottaminen ja kokouskutsut onnistuvat myös tietokoneen kautta kännykkään. Lähes kaikilla kyläläisillä on kännykkä, muttei välttämättä tietsikkaa.

TOTEUTUS
Kaikki toiminta yhdistyksissä on riippuvaista ihmisistä jotka ovat valmiit toteuttamaan suunnitelmia, haaveita. Onneksi niitä löytyy meillä, mutta saisi meitä olla enemmän – tule mukaan TOTEUTTAMAAN itseäsi.

TALOUS
Taloustilanne on, huolimatta pätevästä ja huolellisesta taloudenpidosta, vaikea. Kyläyhdistys etsiikin koko ajan uusia keinoja taloustilanteen parantamiseksi.

Puheenjohtaja 2015
Seppo Eerola
040-0612717; Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Viimeksi päivitetty ( 18.02.2015 13:38 )